Grof gebreide spreien

Grof gebreide spreien zijn weer helemaal in! Koude voeten? Is het dekbed niet genoeg voor de frissere seizoenen? Een grof gebreide sprei is dan een hele goede toevoeging. Niet alleen om wat extra warmte en isolatie te bieden, maar ook omdat het er erg leuk en warm uitziet. In onze webshop vind je een aantal verschillende grof gebreide spreien en plaids, zodat je genoeg keuze hebt om je slaapkamer verder aan te kleden. 

 

Niet enkel voor de slaapkamer

 

Een gebreide sprei is natuurlijk ook een goede toevoeging voor in de woonkamer. Wanneer je hem niet gebruikt kun je de sprei bijvoorbeeld over je bank draperen, of over een stoel, voor een sfeervol effect. Een grof gebreide sprei is natuurlijk ook ideaal voor in de veranda, of in een tuinhuis! Zo kun je (misschien nog met een warmtelamp erbij) urenlang heerlijk buiten blijven zitten, zelfs met sneeuw. Mits je onder een afdak zit, natuurlijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze dikke warme sprei, of dit mooie plaid. Een kleed is eigenlijk een heel praktisch woonaccessoire. Licht, warm, isolerend en het geeft daarbij ook nog eens een warm en sfeervol effect aan je (slaap)kamer of veranda. 

 

De verwarming kan uit!

 

Ook in het kader van duurzaamheid is een grof gebreide sprei erg handig. In plaats van dat je de verwarming een stukje hoger moet zetten, pak je gewoon de sprei! En wat is er nu lekkerder dan onder een plaid of sprei op de bank een goede film kijken? Met een grof gebreide sprei over je voeten (of over je hele benen natuurlijk) zit je heerlijk en ben je goed duurzaam bezig. Beter een beetje warmer aankleden, dan de verwarming hoger draaien. De spreien in onze webshop zijn tevens van hoge kwaliteit en gemaakt met duurzame materialen.

 

Meer informatie over grof gebreide spreien

 

Wil je eerst meer informatie ontvangen over de grof gebreide spreien van Muze Wonen? Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 18 761 622, of een mail sturen naar info@muzewonen.nl. Maar bestellen in de webshop is ook heel eenvoudig! Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk geleverd.

Vergeet niet onze Facebook of Instagram te volgen voor updates over acties, aanbiedingen en woontrends! We houden je graag op de hoogte.

Muze Wonen levert overtrekken ook in grote getalen, bijvoorbeeld voor een bed & breakfast, hostel, of hotel. Voor grote afnames kun je ons tevens telefonisch bereiken via +31 (0) 6 18 761 622.

 

Vorig artikelDekbedovertrekken
Volgend artikelVerlichting
Angenita Hoebe
Hi! Ik ben Angenita, woon- en decoratie specialist. Leuk dat je op mijn site bent. Hier deel ik tips en trends, ervaringen, en handgemaakte schilderijen en andere werken.

Latest articles

Landelijke meubels en woonaccessoires

Welkom op muzewonen.nl! Muze Wonen is een kleine website met een enorme passie voor de mooiste woonspullen en fashion. Na een aantal jaren een fysieke...

Vintage meubels

Mooie vintage meubels: die hebben we! Bij Muze Wonen zijn we gek van alles dat landelijk en industrieel is en vintage meubels horen daar...

Verlichting

Al onze verlichting moet voldoen aan het thuis gevoel. Want wat is er nu lekkerder dan het gevoel hebben dat je écht thuis bent?...

Grof gebreide spreien

Grof gebreide spreien zijn weer helemaal in! Koude voeten? Is het dekbed niet genoeg voor de frissere seizoenen? Een grof gebreide sprei is dan...

Similar articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Subscribe to our newsletter

Instagram