Vintage meubels

Mooie vintage meubels: die hebben we! Bij Muze Wonen zijn we gek van alles dat landelijk en industrieel is en vintage meubels horen daar zonder twijfel ook bij. In onze webshop vind je daarom vintage dat ook écht vintage is. Van oude (opgeknapte) meubels uit hotels uit de jaren 40, tot vintage stoelen, vintage banken, vintage tafels en vele andere vintage meubels en woonaccessoires. Er zijn tenslotte maar weinig soorten meubels die je huis meer uitstraling en sfeer geven dan oud design. 

En je weet wat ze zeggen: de geschiedenis herhaalt zichzelf. Dat zien we niet alleen met mode, of met muziek of films, maar ook zeker op het gebied van wonen. Vintage meubels zijn hot – en ze blijven nog wel een tijdje in.

 

Vintage woonaccessoires

 

Bij Muze Wonen reizen we het hele land (en soms de buurlanden) af om voor jou de leukste meubels en woonaccessoires uit te zoeken. Dat scheelt je hopelijk veel zoekwerk. Sommige smaken zijn tenslotte zo specifiek, dat het lastig kan zijn om precies te vinden wat je zoekt. Maar we doen ons best! Zo komen we regelmatig terug van onze zoektochten naar de leukste vintage meubels met oude schoolkaarten, oude vitrine kastjes of echte retro apothekers kastjes. 

Zowel retro, als vintage meubels, vind je bij Muze Wonen. Dus struin lekker rond in de webshop, of kom een keer langs in onze gezellige fysieke woonwinkel in Castricum! Onze fysieke winkel kun je vinden in de Burgemeester Mooijstraat in Castricum, in het centrum. Onze woonwinkel is gunstig gelegen bij het treinstation, maar je kunt er ook eenvoudig met de auto komen. We zien je graag! 

 

Vragen over onze vintage meubels?

 

Zit je met prangende vragen over een of meerdere vintage meubels die je in onze webshop hebt gezien? Aarzel niet en bel ons via +31 (0) 6 18 761 622, of stuur ons een mailtje naar info@muzewonen.nl. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder. 

Het kan namelijk best zo zijn dat onze vintage producten tekenen van ouderdom laten zien. Daar hebben we helaas allemaal wel eens last van. Dat is tenslotte het ‘nadeel’ – als je dat zo mag noemen – van échte vintage meubels. Persoonlijk vinden wij dat die onregelmatigheden de meubels en woonaccessoires ziel inblazen. Je kunt natuurlijk een comfortabele stoel kopen bij de IKEA. Maar die zit lang niet zo lekker als een echte Chesterfield, of als die bijzondere stoel die je toen die ene keer uit dat leuke woonwinkeltje in Castricum kocht..!

Angenita Hoebe
Hi! Ik ben Angenita, woon- en decoratie specialist. Leuk dat je op mijn site bent. Hier deel ik tips en trends, ervaringen, en handgemaakte schilderijen en andere werken.

Latest articles

Landelijke meubels en woonaccessoires

Welkom op muzewonen.nl! Muze Wonen is een kleine website met een enorme passie voor de mooiste woonspullen en fashion. Na een aantal jaren een fysieke...

Vintage meubels

Mooie vintage meubels: die hebben we! Bij Muze Wonen zijn we gek van alles dat landelijk en industrieel is en vintage meubels horen daar...

Verlichting

Al onze verlichting moet voldoen aan het thuis gevoel. Want wat is er nu lekkerder dan het gevoel hebben dat je écht thuis bent?...

Grof gebreide spreien

Grof gebreide spreien zijn weer helemaal in! Koude voeten? Is het dekbed niet genoeg voor de frissere seizoenen? Een grof gebreide sprei is dan...

Similar articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Subscribe to our newsletter

Instagram